onsdag 3 februari 2010

en sambos reaktion

Min Sambo reagerade på mitt tidigare inlägg, hon menade på att jag troligtvis glömt en av alla kvinnor jag håller varmt om hjärtat.

Jag har funderat över en hel natt & dag över denna miss & måste jhu säga att man skäms lite grann när man slutligen kommit på vem hon menade, inte så konstigt att jag glömde henne men det finns flera skäl till detta ändå.

Ett av skälen är ju att jag inte ens äger henne, har inget kvitto eller kartong att referera henne till som jag har till exempelvis Gunhild (som till&med har en egen cd & usb sladd).
Men å andra sidan skulle jag nog vara tvungen att bygga ett garage om hon alls ska få plats i nån "kartong"

Jag vårdar henne ömt & njuter i hennes närhet & hon bär mig till rikets alla sjöar i ett nafs & det är hon som Sambon måste ha menat. Är hon inte vacker som få? Min volvo (som är din) Men ändå bara är min!
Sen pratade Sambon om någon ring också till den jag missat, fattar noll va hon menade men det kanske ni läsare förstår bättre? Vad ska man ha en ring till i bilen? (kanske nåt som ramlat ur draglådan på vägen till sjön)? Ja se fruntimmer, bara pratar i gåtor hela tiden.

2 kommentarer:

  1. hahaha kul du !
    Jag tänkte också på det inlägget igår att du missat den viktigaste kvinnan ;)

    SvaraRadera
  2. Hur kunde du missa sambon!!??
    Och gällande ringar så tror jag inte heller det var en penisring hon talade om.

    SvaraRadera

Lämna gärna em liten ring på vattnet så man ser vart du fiskat :)