tisdag 2 februari 2010

Mina kvinnor

Ok , börjar med att jag hade ett lite seriöst snack om min blogg med en bloggmaster inom kategorin bloggar & han/hon tyckte att jag skulle vara lite seriösare i mitt bloggande & bara ta upp det som ligger mig varmt om hjärtat för att få en trevligare blogg, helt ok tänkte jag & tänkte med det här inlägget lägga ut det som faktiskt i dagsläget ligger mig värmast om just hjärtat.

På det här viset kanske jag kunde få fler besökare "ständigt återkommande" än de 13 st jag har nu & jag kanske rentav vinner något bloggpris i framtiden bestående av en traktor utan hjul, ram & motor vem vet?

Jag känner mig lite som en oljeshejk här i mitt Harem av kvinnor som man bara kan välja & vraka fritt mellan efter lustans begär.
Alla känner ju till min Gunhild(gps) Hon med det svallande ljusa håret som vajjar fritt i fartvinden & som visar mig rätt väg här i livet.
Sen är det en lite mer okänd pingla som faktiskt också är med mig en hel del men som man sällan pratar om, en kvinna som är helt tyst förutom om man inte råkat ställa in fisklarmet vill säga, det är hon som står med huvet ner i vattnet i aktern på båten & stirrar ner efter fisk & beräknar djup vilket också avslöjar genom hennes intelligens att hon faktiskt är en brunett, ganska kort lite rufsig frisyr men med klarblå vackra ögon. Hennes namn är dock okänt då det bara bubblar i munnen på henne när hon pratar, brukar kalla henne för Madame Cuda bara.

Sen har jag jhu naturligtvis inte berättat om henne som gör det skönt för mig - Inga Handen, en välutrustad kvinna med intellekt som en stadsjeep ungefär då jag är tvungen att lägga henne på "sängen" för att sedan lägga mig på henne (fungerar också sittande).
Hon börjar genast knåda min ömma nacke eller ryggslut, en riktig pärla alltså.
Sen sist men inte minst har jag kvinnan som underhåller mig hon är på 250 gigabyte hjärna (så dum är hon inte) Allt jag behöver göra är att flytta henne mellan datorn & tv´n sen blir det skrattfest eller spänning hela natten tillsammans med Fidolina.(ps hon blinkar med sina blå ögon)
Tror ni bloggmästar´n vart nöjd nu med min totala omställning & omdirigering av bloggen?

1 kommentar:

Lämna gärna em liten ring på vattnet så man ser vart du fiskat :)