söndag 13 december 2009

3:e advent

Kommer förmodligen inte orka med en hel vinter utan  mina kära gäddor så man funderar & funderar, kanske man ändå skulle börja isfiska?

Isen ligger snart djup nog att bära, men frågan är om det verkligen är så kul? Kämparglöden finns ju knappt & svårheten är ju mest om hålet i isen inte skulle räcka till.

MEN om man går ut nu imorgon så finns ju spänningen i massor då man får åla sig ut på isen för att den inte ska spricka under ens fötter, detta i samband med att ta med sig samtliga fiskeprylar som man inte vill bli av med gör saken än mer spännande.
Så kanske, kanske den här vintern kan bli riktigt roande i slutändan om vädret bara fortsätter som det har varit?

Var ju ner & tog upp båten igår (igen)& det va nog sista chansen att ens komma ner på vägen till sjön utan att pulsa & stöna.

Kvar vart bara ett tomt hål där båten guppat så glatt tidigare.
Nu återstod bara en sista blick över sjön, jag tackar & bockar för mig & för det givande året som gått.
Kvar finns bara tomhet.

2 kommentarer:

  1. Gör det, börja isfiska alltså. Kan hålla med om att det inte alls är lika roligt eller intressant som båtfiske men vad gör man när isen ligger i fyra månader. Men det är inte så många tillfällen man kan ut med tanke på kylan, inte för min egen del utan för gäddmadams skull om man ska kunna bedriva ett meningsfullt C&R-fiske.

    SvaraRadera
  2. Hej igen. Hur har du fått till snövädret på din blogg?

    SvaraRadera

Lämna gärna em liten ring på vattnet så man ser vart du fiskat :)