fredag 4 december 2009

Gunhild min kära gps!

Jag skrev ju & lovade att jag skulle ta upp ämnet med min kära gps & alla hennes underbara framsidor.

Andledningen att jag köpte henne från början var en resa ner till Stockholm & för mig okända vägar & nu kan man inte gå utanför dörren utan henne, (ja knappt inne heller) jag har kordinater till soptunnan tillåme då det känns lättare att vara 2 när man går ut med soporna, lika så på dammsugaren (snabeldraken) har jag monterat en ställning så jag vet vart jag redan har dammsugit vilket är unikt bra så man slipper dammsuga 2 ggr på samma fläck. (hon kan med fördel monteras på gräsklipparen också) ja begränsningar har min sambo men inte Gunhild.

Sen det bästa av allt med henne är när man ska ta en tur i finbilen jag & min sambo & min kära Gunhild.
Det finns ett gammalt jungelordspråk som lyder följande:
-Du skall icke öppna käften när Gunhild talar.
Detta medför en tyst & lugn åktur även med sambon i passagerarsätet som annars ska ha full kontroll & berätta för dig som choufför att du åkte fel & du skulle åkt den vägen hit & dit blablabla...
Hon berättar med mjuk vacker röst, vid nästa avfart sväng höger.

 ibland busar man lite med henne & gör inte som hon säger & då får man se upp för hon kan bli som alla kvinnor riktigt sur & då säger hon följande:
-Byt rutt, gör u sväng om möjligt, byt rutt leta på en grusväg, byt rutt byt rutt mm mm...
Detta är jättekul & man skrattar på sig.

Gunhild kan också byta skepnad, ibland är hon en häxa & flyger fram över vägarna medans andra gånger vara en badboll men oftast är hon en svart sportbil, antar att det är samma sak för henne som för sambon att visa sig fin genom att byta skor?

Gunhild har många systrar men Gunhild är Gunhild, era Gps:´r får ni allt döpa till något annat.
Solgunn är också redan upptaget. (Är det en GARMIN förresten?)
Lite felstavat kan man få det till att (G)unhild (AR)är (MIN)min, vilket jag kände redan vid första ögonkastet, Det är henne jag vill ha!

Ps: Man hittar alltid hem med Gunhild, & hem är ju naturligtvis nere vid båtplatsen så när sambon säger att vi ska åka hem hamnar vi alltid vid sjön av någon konstig andledning men som alla nu förhoppningsvis har förstått så har Gunhild Alltid rätt. :Ds

2 kommentarer:

  1. Ja du, en sak är säker, humor råder det ingen brist på. :-)

    SvaraRadera
  2. hahaha roligr;) men sen har vi våran på norska m, hon er mycket trevligare och roligare !

    SvaraRadera

Lämna gärna em liten ring på vattnet så man ser vart du fiskat :)