onsdag 16 november 2011

Birds and bees

Japp, nu är vintertiden snart här & alla djuren äter upp sig, finns det något som är mycket trevligare än att hjälpa till i den ekologiska kretsen? Brödbitar på balkongräcket blir nog mumsigt för småfåglarna (& kajor,skator,kråkor...) ej att förglömma!

Att hjälpa till må vara hänt att vara kul men att tänka på ev följder skiter man fullständigt i om man gör som grannarna under mig.
Det här resulterar i brödsmulor på backen som råttor festar på om nätterna, fåglar som flyger in i fönster å bryter nacken. Man kan inte ha något löst på balkongen utan att fåglarna flyger in & får det i munnen i tron om att det är mat, risken finns ju alltid att man sitter & tar ett bloss & pysslar med linor & krokar mm som sedan faller ner på den nedre bottens uteplats (eller balkongen under)

I mitt fall får horan på botten gärna sätta krokar i fötterna utan att jag bryr mig då hon är en av de som åtalades i falu tingsrätt tillsammans med en hoper andra kvinnor + en man för det vidrigaste brott man kan begå enligt mig. (Undrar om en gråsparv kan lyfta en båtmotor)?
Ganska otäckt att bo i samma hus som en sådan. Dels för att man äcklas över henne & det hon har gjort men dels också för vad som kan hända runtomkring, en brandbomb genom ett fönster kan ge katastrofala konsekvenser även för oss som är oskyldiga i hennes närhet. Hon utgör ett hot mot mänskligheten även när hon fått vård & betalat av sin skuld bara genom att finnas. Oskydiga ska fan inte behöva drabbas om man kan förebygga mot brottslighet.
UPP MED ETT "ARBETSLÄGER" FÖR DESSA SVIN !!! 
Ps: Birds and bees är väl ett milt sagt vidrigt uttryck? Mer om det får ni läsa om någon annan dag här på bloggen :ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna em liten ring på vattnet så man ser vart du fiskat :)